توضیحات
مونو دی گلیسیرید اسیدهای چرب به یک ماده افزودنی غذایی متشکل از دی گلیسیریدها و مونوگلیسیریدها اطلاق میشود که به عنوان امولسیفایر مورد استفاده قرار میگیرد. این مخلوط همچنین گاهی اوقات به عنوان گلیسیرید جزئی شناخته میشود.
یک مونوگلیسیرید نوعی امولسیفایر است که در آن اسید استیک با گلیسیرید متصل است. اگرچه فعالیت امولسیونکننده کمی وجود دارد، ویژگیها و کاربردهای زیادی وجود دارد.
ترکیبی از مونو دی گلیسیریدهای اتوکسیلهشده مایع و چربیهای هیدروژنه میتواند کیفیت چربیها را بهبود بخشد. به عنوان مثال، مارگارین که با تغییرات دما کمی و دامنه وسیع پلاستیکسازی مشخص میشود، میتواند با آنها تولید شود.
منو دی گلیسیرید اتوکسیله میتواند به عنوان روکش محافظ برای محصولات گوشتی، آجیل و میوهها برای بهبود ظاهر، بافت و ماندگاری آنها استفاده شود.
مقادیر کمی از e471 برای بهبود بافت و پایداری، جلوگیری از جدا شدن روغن و افزایش عمر مفید به غذاهای بستهبندیشده و یخزده اضافه میشود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.