توضیحات
آگار آگار از جلبکهای کوچک قرمز رنگی از طبقه رودوفیه بدست می آید.
در آب سرد نامحلول است ولی در آب جوش براحتی حل میشود .
در درجه حرارت بالاتر می تواند ژل خود را حفظ نماید.
در دمای ۳۰-۴۰ درجه سانتیگراد ژل میشود ولی تا دمای ۸۰-۹۰ درجه این حالت ژلی را حفظ می کند.
این صمغ قویترین ژل ساز میباشد که درغلظت ۰/۴ درصد هم این عمل ژل سازی را انجام می دهد بزرگ ترین مزیت آن فقدان کالری بودن آن است
کاربرد
. صنایع غذایی: بعنوان امولسیفایر و پایدار کننده
میکروبیولوژی: در ساخت محیط کشتهای مختلف
. کشت بافتهای گیاهی
. داروسازی
آرایشی، بهداشتی: به عنوان ژل ساز و قوام دهنده در شامپوها و سایر مواد
. دندانسازی
. تغذیه حشرات مفید
کاربردهای آگارآگار در صنایع غذایی
. صنایع لبنی: آگارآگار با داشتن ویژگی استابیلایزری و امولسیفایری به عنوان یک بافت دهنده مناسب در محصولات مختلف لبنی نظیر ماست، پنیر، خامه صبحانه و قنادی، بستنی ، دوغ و غیره مصرف می گردد.
صنعت شیرینی و شكلات: از آگار در تهیه روکش ها و همچنین در تزیینات لبنی و غیر لبنی روی شیرینی و شکلات به وفور استفاده می گردد.
محصولات ژله ای: با توجه به ویژگی ژل سازی آگار از آن به عنوان جایگزین ژلاتین در محصولات ژله ای نظیر پاستیل، پودر ژله و ژله آماده استفاده می گردد
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.