توضیحات
بستنی بعنوان یک سیستم غذایی پیچیده، از حباب های ریز هوا، که در فاز آبی پیوسته نیمه منجمد پراکنده اند تشکیل شده است که کیفیت مطلوب آن با فرایند و فرمولاسیون مناسب حاصل می گردد. با توجه به اینکه استابلایزر بستنی یکی از نقش های مهم و اساسی را در بافت بستنی بازی می کند، بنابر این استفاده از استابلایزر مناسب نکته ای بسیار کلیدی محسوب می شود. تا حدی که می توان گفت، استفاده از استابلایزر مناسب و همچنین مقدار مناسب از استابلایزر بستنی، یکی از فوت های کوزه گری در صنعت بستنی می باشد. استابیلایزر بستنی یا به اصطلاح رایج بازار، ثعلب ترکیباتی هستند که با وجود استفاده از آنها در مقادیر اندک در مخلوط بستنی، کارکردهای بسیار مهمی شامل موارد ذیل دارند:
– افزایش ویسکوزیته بستنی
– پایداری در مدت زمان ماندگاری و در برابر شوک حرارتی
– ایجاد احساس دهانی کرمی
– ایجاد نرمی در بافت و پیکره بستنی
– حفظ شکل و کنترل فرایند ذوب شدن
– به تعویق انداختن ویا کاهش رشد کریستال های یخ و لاکتوز در مدت ماندگاری
استبیلایزر بستنی برای انواع بستنی های سنتی و ژلاتو(Gelato) با Over Run پایین و کشسانی بالا، بستنی هایی با Over Run بالا و کشسانی کمتر و همچنین بستنی های بر پایه میوه(بستنی یخی)، تولید می شنوند
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.